petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Sreda 14. April

Današnja ponuda u Monte Karlu je baš baš dobra. Ipak, mi ne spadamo u grupu koja srlja pa ćemo biti oprezni i odigrati samo još jedan singl. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Rus Karen Hačanov i Španac Pablo Karenjo Busta. Prema kladionicama meč je u totalnom egalu, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Hačanov je u prvom kolu dobio Lasla Đerea. Iako na prvi pogled izgleda da je to bila rutinska pobeda, verujte da nije. Hačanov je izgledao loše na terenu, ali njegov protivnik je bio lošiji. Đere je kao što znamo igrao naporno finale u Sardiniji i nije imao mnogo vremena da se spremi za ovaj turnir. Servis Hačanova je bio često ugrožen, igra u polju nije bila tako dobra, ali eto na kraju je pobedio.

Sa druge strane, Busta je dobio Travalju u jednom tesnom meču. Realno gledano, Busta je tu bio veliki favorit, ali treba uzeti u obzir da je Busta u Monte Karlo došao sa titulom iz Marbelje i da kondicija nije najvišem nivou. Ipak, Španac je pokazao klasu u ključnim trenucima, a sve je to produkt samopouzdanja.

Mi ovde prednost dajemo Špancu koji je realno dosta bolji igrač na šljaci. Osvajanje titule u Marbelji može da bude mač sa dve oštrice, ali ako ćemo realno Španci su realno „rađani“ za ovakav stil. Jak ritam dok se igra na šljaci, te ne verujemo da će mu danas biti problem da igra protiv Hačanova.

Drugo, danas Bustu čeka potpuno drugačiji protivnik. Hačanov nije igrač koji voli da prebacuje mnogo, tako da će potrošnja biti dosta manje. Generalno gledano, Rus u poslednje dve godine ništa specijalno nije napravio na šljaci. Ima jedno četvrtfinale na Rolan Garosu, a ostalo su porazi u prvoj, ili drugoj rundi.

Busta je po nama bliži pobedi i mi ćemo mu ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Buste 1,90

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje