sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 14. April

Druga runda Mastersa u Monte Karlu donosi duel između Španca Roberta Bautiste Aguta i Amerikanca Tomija Pola. Španac je apsolutni favorit sa kvotom 1,25, a margina za gemove iznosi 21,5.

Slično kao i juče i danas ukazujemo poverenje Agutu koji bi po nama ovde mogao daleko da dogura, jer ima baš fin žreb. Španac je juče bez većih problema dobio Tejlora Frica sa 2:0, a pošto ga danas čeka protivnik sličnog stila i karakteristika, treba mu ukazati poverenje.

Amerikanci generalno gledano nisu učeni za igru na šljaci. Njihova igra se bazira na snažnim udarcima i težnji da se poen što pre završi, a na šljaci to teško ide. Konkretno, ova šljaka u Monte Karlu je baš baš spora i Pol svojim snažnim udarcima neće moći da probije Aguta.

Pol ovako na prvi pogled ima sasvim solidne brojke na šljaci, ali većina mečeva je odigrana na čelendžerima i to u Americi gde je šljaka baš brza. Na ATP nivou Tomi Pol ima samo 11 odigranih mečeva i skor 5-6.

Agut je igrač koji mu tipski baš ne odgovara i mi verujemo da će Španac svojom sjajnom defanzivom dovoditi do ludila Pola i tako rešiti meč u svoju korist.

Pobeda Aguta ne bi smela da se dovodi u pitanje, ali pošto je kvota baš mizerna odlučili smo se za pobedu od 2:0. U opciji su takođe hendikep gemovi, pa vi odlučite šta vam se više dopada.

Predlog za klađenje: Pobeda Aguta 2:0 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na soptvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje