sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Sreda 15. Februar

WTA Doha: 15:00 Darija Kastatkina – Beatriz Hadad Maija 2 1,70 Soker

Tip pre svega protiv Kasatkine koja evo već drugu nedelju u nizu igra blago rečeno očajan tenis. Njen najveći problem svakako je servis. Veoma je ranjiva, a statistika kaže da je na poslednja tri meča dala čak 24 brejk lopte. Vrlina joj je upornost i pronalaženje mane kod protivnice, ali opet takvi mečevi iziskuju mnogo energije i time Kasatkina neće postići ništa. Još veći je problem što takve mečeve igra protiv realno slabijih teniserki.
Hadad je imala težak meč protiv Badosa. U stavari, pravilnije je reći da je težak bio prvi set i sve to njenom zaslugom. Bila je bolja i uspela je da reši meč. Danas je svakako favorit.

ATP Buenos Aires: 17:00 Fakundo Diaž Akošta – Kameron Nori 20,5+ 1,72 Soker

Čudna odluka Norija da igra šljaku u Južnoj Americi kad se u isto vreme igra turnir u Delrej Biču na betonu gde je mnogo bolji. Nori je igrao užasan tenis u Australiji. Njegovi mečevi su bili mučni za gledanje i kada je dobijao i kada je gubio. Uvek su bile neke drame, mnogo brejkova, kao WTA meč. On nije igrač koji igra dobro na šljaci te mislimo da Akošta ovo može da zakomplikuje barem malo.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje