ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 15. Februar

Prva runda turnira u Roterdamu donosi duel između domaćeg tenisera Botika Van de Zandšupla i Francuza Kventina Halisa. Kladionice ovde vide gotovo izjednačen meč, te su postavile skoro pa egal kvote. Pobeda Botika s plaća kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ima mnogo stvari koje ovde treba analizirati i sa koje god strane da gledate Botik je ovde bliži pobedi. Činjenica je da nije igrao još Australijan opena i da mu je forma upitna, ali pošto je ovo veliki turnir na domaćem tlu verujemo da se fino spremio za ovo takmičenje. Imaće publiku iza sebe i to sigurno znači. On je inače veoma dobar igrač u dvoranskim uslovima.

Halis sa druge strane igra dosta tenisa u poslednje vreme i čini se da ga stiže umor. Francuz je ispao u finalu kvalifikacija od sunarodnika Barerea, ali je imao sreće da odustane Borna Ćorić i on je upao kao laki luzer. Gledajući njegove partije stiče se utisak da ništa specijalno ne igra. Mečeve koje je dobijao mogli su da se zakomplikuju da su prpotivnici bili pametniji. To se pre svega odnosi na meč protiv Fokine koji Halis jeste dobio 6-3 6-3, no ko je gledao taj meč zna da rezultat ne prikazuje pravo stanje na terenu.

Halis nakon toga gubi od Filsa, Barerea , pre toga je od Čideha izgubio set u Monpeljeu, a verovali ili ne Čideh je igrao tek prvi meč u svojoj teniskoj karijeri na čeledndžer sceni.
Jedan podatak posebno nam bode oči. Naime, Botik protiv top 50 tenisera ima sramnih 3-19. Trojica igrača koje je dobio su Fokina (očajan u dvorani), Ugo Umber i Ivo Karlović naravno kroz taj brejkova. Čim se naleti na iole jačeg tenisera Halis gubi i to bi mogla biti prevaga.

Predlog za klađenje: Pobeda Botika 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje