petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Sreda 21. Jul

https://www.instagram.com/p/CRMeplKIIy4/

Na WTA turniru u Gdanjsku snage će odmeriti Slovakinja Kristina Kucova i Rumunka Marija Irina Bara. Favorita u ovom meču nema. Kvote su u totalnom egalu, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Ovih dana igra ne mnoštvo turnira na WTA turu. Žali Boiže utrošenih para na organizaciju tih turnira, jer je odziv gotovo nikakav, a kvalitet tenisa još gori. Baš baš teško za prognozu i klađenje, ali eto igrom slučaja u poslednjih par danas zapratili smo mečeve Irine Bare, i imali smo šta i da vidimo.

Omalena Rumunka ima jednu veliku manu, a to je njena visina. Visoka je svega 164 cm i to joj stvara veliki problem kod servisa. U polju je sasvim solidna. Niska je, nisko težište i stiže sve, ali je zbog servisa često u defanzivi i ne diktira tempo u poenima. Kada naleti na neku agresiviniju protivnicu onda je u problemu.

Na prethodnom meču protiv Di Sare, pružila je čak 17 brejk lopti i izgubila servis čak deset puta. Možete misliti kakva je onda bila protivnica koja nije iskoristila ovakvu priliku. Na meču pre toga, protiv naše Olge Danilović servis je izgubila pet puta, i tako dalje i tako dalje. Dakle, veliki problemi na servisu koji su konsantni, a na protivnicama je da to iskoriste i sačuvaju svoju servu.

Kucova sa druge strane ne tako bajna forma, ali šljaka je njena podloga. Do sada je kroz karijeru ostvarila čak 261 pobedu na šljakastim terenima, što je za svaku pohvalu. Sa ovakvim problemima kod protivnice sa servisom, i ovom kvotom mi prosto moramo da joj ukazemo poverenje u po cenu pada.

Predlog za klađenje: Pobeda Kucove 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje