subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2 – SREDA 3. JUN

Jako dobri rezultati na ovoj američkoj egzibiciji. Zaista smo prezadovoljni što rezultatima, što igrom tenisera koji nastupaju na istoj. Iz tog razloga ja nastavljamo da se kladimo na ove mečeve, iako to na prvi pogled ne izgleda kao pametna odluka.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Mackenzie McDonald i Cristofer Eubanks. Kladionice favorizuju Mcdonalda sa kvotom 1,48, a da se mi pitamo stavili bismo 1,25 maksimum. Prosto, razlika u kvalitetu je ogromna i na strani je Mcdonalda.

McDonald je za sada na čelendžer nivou, ali je pitanje trenutka kada će preći na standardne ATP turnire. Klasična američka škola tenisa, sa snažnim servisom i forhendom. Bio je zauzet u prethodnih par nedelja igrajući ove egzbicije i moramo priznati da igra odlično. Jako retko gubi, a kada gubi gubi od igrača koji je u tom trenutku u naletu. Ipak, Eubanks koji je prosečan čelendžer igrač ne bi trebao da mu pravi problem. Ako pogledate njegove rezultate vidite da dobije samo anonimuse, a protiv iole jačih gubi bez problema. Pogledajmo sada te mečeve:

1) Cid Subervi – poraz
2) Donald Young – poraz
3) Hunter Reese – pobeda, momak je 1667. na ATP listi
4) Nathan Pasha – pobeda, momak trenutno nema rank na ATP listi
5) Korey Lovett – pobeda, momak trenutno nema rank na ATP listi
6) Donald Young – poraz

I da ne spominjemo sad sve tenisere protiv kojih je Eubanks igrao, ali iz ovoga se može videti da kada naleti na iole jačeg tenisera on bez problema gubi. Ovi momci koje je pobeđivao su totalni anonimusi i momci koji su još uvek verovatno na koledžu.
Na sve ovo bismo dodali da Eubanks kroz svoju dugačku karijeru ima jako malo mečeva na šljaci. Verovali, ili ne od 2012. godine je odigrao samo 9 mečeva na šljaci i ima skor 3-6.

McDonald je u ovom trenutku klasa za Eubanksa i trebao bi da slavi bez problema.

Predlog za klađenje: McDonald pobeda 2-0 2,10

Ukoliko vam se ova opcija čini rizičnom topla preporuka je i ovaj duble:

McDonald – Eubanks 1 1,40
Fratangelo – Blanch 1 1,60

Ukupna kvota 2,24


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje