sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Utorak 8. Februar

Prvo kolo ATP turnira u Buenos Ajresu donosi duel između Tijaga Monteira i Alberta Ramosa Vinjolasa. Kladionice su ovde postavile egal kvote, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Ne čudi ova postvka kvota. Kladionice su svesne da je Ramos prethodne nedelje osvojio titulu u Korodbi i da vrlo verovatno neće biti onaj pravi. To je istina, ali danas igra protiv igrača koji je u katastrofalnoj formi. Monteiro čak ni na njegovoj šljaci nema pobedu. Izgubio je od Martineza i ovo mu je lepa šansa da pobedi.

Mi nekako sumnjamo u sposobnosti Brazilca. Da je bio bilo koji drugi igrač igrali bi kontra Ramosa, ali pošto je Monteiro u pitanju prosto ne možemo. Kvota zove to je tačno, ali i ovaj h2h u kojem Ramos vodi sa 4:1 na sugeriše da ne treba čačkati mečku i da je ovde sme moguće.

Ramos nakon osvajanja Kordobe sigurno neće biti isti, ali i takav je kadar da se nosi sa Monteirom. Ako malo dublje sagledamo činjenice, Ramos se možda i nije toliko umorio u Kordobi, jer je samo u finalu ispustio set. No, emotivnog pražnjenja je sigurno bilo i njegov motiv sigurno neće biti isti.

Predlažemo over gemove, jer Španac je oduvek važio za žilavog igrača i ako se desi da izgubi sigurno će skupo prodati kožu.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje