ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava,predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu je na programu jedan duel A lige Australije.

9:05h Welington Phoenix-Melbourne Viktory

Velington u ovo kolo ulazi nakon dve ligaške pobede. Upravo su im te dve pobede donele skok na tabeli,pa se tako pre ovog meča nalaze na sedmom mestu. Tokom prošle nedelje su doživeli neuspeh u kupu Australije gde ih je izbacio baš današnji rival Viktori i to ubedljivom pobedom od 4-1. Taj broj primljenih golova i nije čudo. Najveći problem Velingtona ove sezone i jeste odbrana. Oni su primili najviše golova ove sezone. Napad im i nije toliko loš pogotovo na domaćem terenu,ali jednostavno nekad napad ne može da popravi to što odbrana zezne. Generalno,radi se o ekipi koja igra utakmice na veliki broj golova.

Viktori sa druge strane u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju budući da su pre samo nekoliko dana osvojili kup Australije. Sigurno da im je to osvajanje kupa podiglo samopouzdanje,pogotovo nakon onako očajne prošle sezone gde su bili na dnu tabele. Istina,taj kup ih je verovatno i potrošio dosta budući da su igrali dva meča prošle nedelje,ali trebalo bi da smognu snage i za ovaj meč. Ovaj meč im je dodatno bitan jer bi pobedom nastavili put ka vrhu tabele.  Nema sumnje da će ekipa Tonija Popovića dati sve od sebe na ovoj utakmici kako bi nastavili pobednički niz.

Prognoza: Viktori jeste kvalitetniji rival,ali doza opreznosti treba da se uzme pre svega zbog gostovanja i umora ekipe.

Tip: X2 i 2+ @ 1.63 rez: 1-0 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje