utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 22. April

Konačno malo sunca u Barseloni pa se može igrati tenis. Danas će najverovatnije mnogi igrati po dva meča pa će biti zanimljivo i za pratiti.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Norvežanin Kasper Rud i Finac Emil Rosuvori. Dakle, imamo skandinavski derbi u kojem je Rud apsolutni favori sa kvotom 1,15, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Nije tajna da gotivimo Rud, ali Rud od prelaska na šljaku ne liči na sebe. Onaj poraz u finalu Majamija je čini se ostavio mnogo veće posledice po njega, jer ono što je prikazao na šljaci u ova dva turnira nije dobro. Barem ne za njegove standarde.

U Monte Karlu je dobio Runea posle velike borbe. Nakon toga je izgubio od Dimitrova, po nama neočekivano. Ovde u Barseloni je dobio Nakašimu. Na papiru to izgleda kao rutinska pobeda, ali ko je gledao meč zna da nije bilo tako. Rud je pokazao mnogo slabosti na servisu i kada naiđe igrač koji to može da iskoristi onda će biti problema.

Kladionice sa pravom maksimalno favorizuju Ruda i to je korektno. Ipak kada su margine u pitanju tu možda malko greše. Prosto, gledajući mečeve stiče se utisak da Rud ima velikih problema sa servisom i to će neko morati da naplati. Rosuvori je igrač koji ume da prebacuje, ume da drži lopticu u polju i sigurno će biti bolji od Nakašime.

Mladi Finac ima neki kontinuitet u poslednje vreme. Uspeo je da se kvalifikuje za Majami i Monte Karlo gde oba puta u drugom kolu gubi od Sinera. Ovde je dobio Felisijana Lopesa i Aleksandera Bublika. Da, nisu neka bajna imena, ali imponuje njegova igra i apsolutno odsustvo oscilacija.

I na sve ovo mora se dodati da su mečevi u Barseloni do sada bili pravi underaški. Odigrano je 32 meča i samo je osam otišlo u tri seta. To će se sigurno promeniti.

Predlog za klađenje: Više od 19,5 gemova 1,63

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje