subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 22. Februar

WTA turnir u Dubaiju je veoma jak turnir, turnir u rangu mastersa kod muškaraca. Prvo kolo je gotovo, boranija je ispala i sada ćemo gledati nadamo se dobre mečeve.

Meč koji je nama okupirao pažnju odigraće Kazahstanka Elena Ribakina i Amerikanka Kori Gof. Blaga prednost od strane kladionica ide Ribakinoj dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ribakina nakon finala Australijan opena igra nešto lošiji turnir u Abu Dabiju, ali već u DUbaiju to je druga priča. Trebalo je malo vremena da uhvati ritam i čini se da je bolja iz meča u meč. Ovde je kroz dva seta savladala Andresku i Bouskovu. Bilo je malo oscilacija, u skladu sa ženskim tenisom no one nisu trajale dugo i pobede se nisu dovodile u pitanje.
Što se Gof tiče otprilike slična priča kao i kod Ribakine. Solidan Australijan open i onda jako težak turnir u Dohi gde je igrala protiv Kvitove i Kudermetove. Ovde lagano izlazi na kraj sa Sasnovič.

Mi ovde vidimo jedan serverski meč. Ribakina je poznata kao igračica koja ima razoran početni udarac i teži da skrati poen što je više moguće. Nije teniserka koja voli da prebacuje, jer joj je kretanje mana. Podloga je sasvim korektna što se brzine tiče i ako bude imala korektne procente prvog servisa trebalo bi da bude sve ok.

Gof za svoje godine jako jako dobar prvi servis. Nešto je bolja u polju, jer ima bolje kretanje, ali će isto skratiti poen vinerom ako se ukaže prilika.
Sve što nam je potrebno jesu korektni procenti ubačenog prvog servisa i ako to bude scenario onda ćemo videti over. Jedan meč su odigrale, prošle godine u Torontu i tada je Gof slavila sa 2:1.

Predlog za klađenje : Više od 21,5 gemova 1,70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje