sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – 22. Februar

Na našu žalost ženski meč je otkazan, jer je Elena Ribakina predala meč beč borbe. Zamanu za taj meč pronašli smo na turniru u Marseju gde će snage odmeriti domaći Gregori Barer i Kazahstanac Aleksander Bublik. Kladionice ovde nemaju favorita, a margina za gemove je postavljena na 22.5.

Ako gledamo kvalitet ova dva igrača možda je Bublik bolji igrač, ali on ima jedan veliki problem, a to je glava. U poslednje vreme Kazahstanac igra očajan tenis. Sama njegova izjava da mu je pobeda protiv Filipa Krajinovića značila kao osvajanje grend slema jasno pokazuje da je on u kontra fazi. I taj pomenuti meč protiv Krajinovića je lako mogao da izgubi. Prosto, Bublik kada uđe u crnu seriju jako tesko izlazi iz nje. Dovoljan je jedan poen da ga poremeti i onda kreće klovnovsko ponašanje i naravno gubitak meča.

Barer sa druge strane konačno počinje da se probija kao Bonci prošle sezone. Dugo je tavorio po čelendžerima, ali u poslednje vreme rezultati koje je napravio su za svaku pohvalu. Osvojio je čelendžer u Kimperu koji je standardno jak. Nakon toga gubi u četvrtinalu Monpeljea od Runea koji je top 10 igrač. Potom igra u Roterdamu gde gubi od Feliksa u drugoj rundi a ko je gledao meč zna da je Barer propustio dosta šansi da taj meč dodatno zakomplikuje.

Ovde u Marseju je lako izašao na kraj za Haslerom i sada mu dolazi Bublik koji može da ga dobije lako, ali isto tako može i da izgubi. Ova dvojica su nedavno igrali u Monpeljeu kada je posle velike drame slavio Barer. Od tad pa do sada jeste prošlo malo vremena, ali kroz tenis se videlo da je Barer pokazao mnogo mnogo više, a da je Bublik u teškom kanalu.

Zato je nama on ovde blizi pobedi, jer barem od njega znamo šta možemo da očekujemo. Bublik kada je u ovakvom stanju treba igrati protiv njega. Barer igra u domovini, pred svojim navijačima i verujemo da uz tu podršku sa tribina može da dobije ovaj meč. Jedina mana tipa je moguća akumulicija umora kod Barerea usled silnih mečeva koje je odigrao u poslednje vreme.

Predlog za klađenje: Pobeda Barerea 1.80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje