četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 3

I poslednji meč na koji ćemo mi staviti novac odigraće se u sunčanom Akapulku. Rekete će ukrstiti mladi Australijanac Aleks De Minaur i veteran iz Španije Felisijano Lopez.

Zanimljivo je da smo obojicu juče imali u nekim kombinacijama, a najbitnije je da su na obojica i ispoštovali. Ipak, jedan će danas ispasti, a to će vrlo verovatno biti Felisijano Lopez.

Juče je Lopez igrao protiv Dušana Lajovića i na kraju nekako uspeo da slavi. Ipak, mnogo je bilo rupa u njegovoj igri, i on sa takvom igrom neće moći protiv De Minaura. Posebno bi istakli taj servis Felisijana koji je njegovo najjače oružje. Lajović je te servise vraćao kao od šale, i stizao do brejk lopti bez problema. Na njegovu sreću luzerska crta koja je tipična za Lajovića je po ko zna koji put došla do izražaja, i Španac je na kraju slavio. Sa ovakvim servisom Felisijano protiv De Minaura neće moći, jer je De Minaur za 2-3 klase jači igrač od Lajovića u svakom segmentu. Posebno ističemo defanzivu i igru u polju u kojoj De Minaur dominira. Felisijano je već sad „bivši igrač“ i on nema snage u nogama da drži taj ritam. Ko možda nije znao, Felisijano je prošle sezone preuzeo direktorsko mesto mastersa u Madridu i sva je prilika da će ove sezone upravo u Madridu i da se povuče.

De Minaur nije igrao od Australijan opena, što znači da je svež i željan novih pobeda. On obožava da igra protiv ovakvog tipa igrača, jer u tim slučajevima do izražaja dolazi njega defanziva koja je na visokom nivou. Sve osim pobede De Minaura bi bilo veliko iznenađenje, a mi idemo sa maskimalnom pobedom od 2-0.

Predlog za klađenje: Pobeda De Minaura 2-0 1,85

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje