Advertisement
MaxBet

Ponuda je kao što smo danas već rekli vrlo dobra, i zato danas ima nešto više predloga nego inače. Večernju sesiju otvarmo jednim dubl tiketom koji uz malo sreće može da nam donese profit.

23:00 Džon Izner – Sem Kveri / Kveri osvaja set 1,35

U Akapulku ćemo gledati duel dva bombardera i stara znanca. Snage će odmeriti Džon Izner i Sem Kveri, a mi igramo da Kveri osvaja barem set. Izner je daleko od svoje najbolje forme, i mi smatramo da on nema neke velike ambicije na ovom turniru. Juče je bio “pečen” protiv Manarina, ali nesrećni Francuz je sebi dozvolio dva puta da mu Izner uzme 4 vezana poena i da ga dva puta  brejkne u trećem setu. Zaista neverovatno, ali istinito. Izner brani titulu u Majamiju koji je turnir iz masters serije, a pre toga se igra Indijan Vels. To su turniri na kojima Izner gotovo uvek igra dobro i zato mislimo da mu ovaj Akapulko ne treba. Nije slučajno što je Izner samo jednom u istoriji Akapulka došao do drugog kola, a to se dogodilo ove godine. Sa druge strane Kveri voli Akapulko i ovde je već osvajao titulu. Ima sve u svojoj igri sa čime bi mogao da parira Izneru i realno je da osvoji barem jedan set.

23:30 Pablo Kuevas – Feliks Ože Aliasime 1 1,50

Ovo će biti repriza duela iz Rio de Ženeira, a tamo je slavio mladi Feliks. Ne verujemo da će večeras pobediti, jer je imao jak turnir u Riju gde je stigao do finala. On je još uvek mlad igrač koji nije navikao na ovakav intezitet tenisa i to će se danas videti. Iako je prošlo 2-3 dana pitanje je da li je uspeo da se oporavi. Kuevas je dovoljno iskusan igrač da ne dozvoli sebi da izgubi dva puta od tinejdžera u tako kratkom roku.

Ukupna kvota na ova dva predloga iznosti 2,03 što je odlično za neki srednji ulog.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.