četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: DUBL TIKET

Ponuda je kao što smo danas već rekli vrlo dobra, i zato danas ima nešto više predloga nego inače. Večernju sesiju otvarmo jednim dubl tiketom koji uz malo sreće može da nam donese profit.

23:00 Džon Izner – Sem Kveri / Kveri osvaja set 1,35

U Akapulku ćemo gledati duel dva bombardera i stara znanca. Snage će odmeriti Džon Izner i Sem Kveri, a mi igramo da Kveri osvaja barem set. Izner je daleko od svoje najbolje forme, i mi smatramo da on nema neke velike ambicije na ovom turniru. Juče je bio „pečen“ protiv Manarina, ali nesrećni Francuz je sebi dozvolio dva puta da mu Izner uzme 4 vezana poena i da ga dva puta  brejkne u trećem setu. Zaista neverovatno, ali istinito. Izner brani titulu u Majamiju koji je turnir iz masters serije, a pre toga se igra Indijan Vels. To su turniri na kojima Izner gotovo uvek igra dobro i zato mislimo da mu ovaj Akapulko ne treba. Nije slučajno što je Izner samo jednom u istoriji Akapulka došao do drugog kola, a to se dogodilo ove godine. Sa druge strane Kveri voli Akapulko i ovde je već osvajao titulu. Ima sve u svojoj igri sa čime bi mogao da parira Izneru i realno je da osvoji barem jedan set.

23:30 Pablo Kuevas – Feliks Ože Aliasime 1 1,50

Ovo će biti repriza duela iz Rio de Ženeira, a tamo je slavio mladi Feliks. Ne verujemo da će večeras pobediti, jer je imao jak turnir u Riju gde je stigao do finala. On je još uvek mlad igrač koji nije navikao na ovakav intezitet tenisa i to će se danas videti. Iako je prošlo 2-3 dana pitanje je da li je uspeo da se oporavi. Kuevas je dovoljno iskusan igrač da ne dozvoli sebi da izgubi dva puta od tinejdžera u tako kratkom roku.

Ukupna kvota na ova dva predloga iznosti 2,03 što je odlično za neki srednji ulog.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje