subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – 8. MAJ

Danas su na rasporedu mečevi drugog kola donjeg dela žerba u Madridu. Meč koji ćemo mi danas analizirati odigraće Poljak Hubert Hurkač i Francuz Luka Pui.

Hurkač nas je ispoštovao kada je u kvalifikacijama pobedio Karbaljes Baenu. Na naše veliko iznenađenje odigrao je sjajan meč protiv De Minora, igrača koji mu apsolutno ne odgovara. Hurkač je bio sjajan na servisu, maksimalno je skraćivao poene i nije dao De Minoru da pronađe ritam. Apsolutno rutinska pobeda za Poljaka iako se to nije očekivalo.

Što se Puija tiče on je uspeo da pobedi Bornu Ćorića, ali bilo je tu mnogo slabosti u igri Francuza. Na njegovu sreću Ćorić je bio još lošiji, pa je eto manje lošiji igrač prošao dalje. Pui je u tom meču pružio 13 brejk lopti, a Ćorić je iskoristio samo jednu. Jasan je bio umor na licu Puija, ali džaba sve kad Ćorić to nije znao da iskoristi.

Danas idemo u pravcu pobede Poljaka, jer Pui realno nije imao vremena da se odmori. Taj meč iako je završen posle dva seta bio je veoma naporan. Gotovo svaki gem se igrao na prednost, mnogo se energije i živaca tu potrošilo, a ne treba zaboraviti da je Pui u Madrid došao iz Bordoa gde je igrao finale čelendžera. Nije imao vremena da se spremi za ovaj turnir, a ona pobeda nad Ćorićem je svakako iznenađenje.

Hurkač je zaista pokazao zavidan nivo tenisa. Za razliku od Ćorića Hurkač igra egzaktan tenis, bez mnogo filozofiranja i verujemo da će takva igra da mu pomogne. Šljaka u Madridu je dovoljno brza da mu omogući prednost u poenu posle servisa, a ako je mogao da igra protiv De Minora koji takođe voli duge poene, može i protiv Puija koji em što ne igra ništa posebno, em je sigurno umoran.

Predlog za klađenje: Pobeda Hurkača

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguranm, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje