petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Juče smo odlično prošli, a dubl na kraju nije bio dubl, jer je Sem Kveri dobio novog protivnika zbog povlačenja Tejlora Frica. Oba predloga na Felisijana Lopeza su prošla i to je najbitnije. Današnja ponuda veoma bogata i danas ćemo malo više predloga imati.

Prvi predlog je sa turnira u Dubaiju. Snage će odmeriti mlada nada svetskog tenisa Stefanos Cicipas i Belorus Egor Gerasimov. Gerasimov je klasičan server i on je jedan od razloga zbog kojeg bi ovaj meč mogao biti zanimljiv. Naš tip je više gemova, a zašto saznaćete u narednih par rečenica.

Prvi razlog za over gemove jesu vremenski uslovi u Dubaiju koji nisu baš najpogodniji za igranje tenisa. Podloga je dosta brza, ali ima dosta vetra koji remeti igru u polju. Serverima to naravno odgovara i ako vetra bude bilo i danas verujemo da će Gerasimov imati svoj dan.

Drugi razlog je kao što smo već rekli sam Gerasimov. On je klasičan server i osim servisa sve ostalo kod njega je skromno. U prvom kolu protiv Hasea servirao je sjajno i odveo oba seta u taj brejk. Nije to bomba od servisa, ali taj servis je dovoljno jak i precizan da mu pruži veliku prednost u toku poena. Ako bude bio pametan, Gerasimov će ići na Cicipasov bekend koji on udara sa jednom rukom. Cicipas nije neki riterner, nema slajs pa bi uz neke korektne procente Gerasimov mogao lako osvajati svoje gemove.

Treći razlog je sam Cicipas. Govorili smo mali milion puta da je on uz Nikolasa Jarija najbolji igrač za over gemove. Iako je blizu samog vrha on i dalje ima problem sa oscilacijama. Još uvek nije sposoban da meč završi u dva seta bez obzira protiv koga igra. Juče je igrao protiv Ebdena koji je daleko od neke forme, a meč je naravno otišao u tri seta. Pruža protivnicima priliku da se vrate u meč, a sve ostalo je na njima da li će da iskoriste, ili ne.

Ako gledamo današnju marginu od 21,5 gemova 9 od 13 mečeva na kojima je Cicipas bio akter je otišlo u preko ove margine. Ako pogledamo prošlu sezonu Cicipasa dolazimo do brojke 42/71 odigrani mečeva koji su bili overu, a još dosta njih je završeno tačno na margini. Ovo nikako nije slučajnost i zato je Cicipas idelan za over.

Pored svega ovoga treba istaći da je Cicipas došao u Dubai sa titulom iz Marseja. Igra mnogo tenisa u poslednje vreme, a mi sumnjamo i u njegovu motivaciju za ovaj turnir. Uskoro počinje masters u Indijan Velsu koji teniseri nazivaju „pet grend slem“ i to je veoma jak turnir. Putovanje iz Dubaija do Kalifornije je dugo i treba se adaptirati na one uslove koji vldaju tamo. Vreme je da Cicipas izgubi, jer je njegova serija podugačka, a nas ne bi iznenadilo kada bi Cicipas izgubio danas.

Sve u svemu ima mnogo faktora zbog kojih vredi igrati over, a mi smo za ovaj meč spremili dva predloga:

Opcija 1: Više od 21,5 gemova 1,75 Maxbet
Opcija 2: Prvi set više od 9,5 gemova 1,75 Maxbet

Ova druga opcija je došla na 13 od 19 mečeva ove sezone na mečevima Cicipasa.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje