petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – ČETVRTAK 13. AVGUST

Druga je nedelja kako su dame aktivne na teniskim terenima. Ove nedelje se igraju dva turnira, u Pragu i Leksingtonu. Oba turnira su sasvim solidna, ako gledamo ko sve igra na njima. Ipak, uvek treba biti oprezan sa tenisom, posebno ženskim, jer je napravljena velika pauza i igračicama će trebati malo više vremena da uđu u pravi ritam.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće sestre Vilijams. Po kladionica favorit je Serena sa kvotom 1,40, a mi se baš i ne bismo složili sa takvom postavkom kvota.

Mišljenja smo da bi Venus i te kako mogla da nadigra svoju mlađu sestru. Pre svega ona je u svom prvom meču pokazala mnogo više, a svu njenu snagu i moć je osetila Viktorija Azarenka koja je osvojila svega pet gemova. U svakom segmentu igre Venus je dominirala i sa takvom igrom bez ikakve sumnje može da se nada pozitivnom rezultatu.

Što se Serene tiče ona je bila na ivici ambisa protiv Bernarde Pere. Iz aviona se vidi da njena fizička sprema nije na potrebnom nivou, a meč je dobila na čisto iskustvo. Mnogo uspona i padova je viđeno u tom meču, i sigurni smo da ona zna da protiv Venus mora mnogo bolje.

Serena i Venus su odigrale mnogo mečeva jedna protiv druge. Serena jeste uspešnija, ali ona već dve godine ne igra onako kako se od nje očekujemo. Venus je mnogo više pokazala i ako bude izgubila ne verujemo da će to biti ubedljivo kao što to kladionice žele da prikažu.

Očekujemo bombarderski meč, sa mnogo vinera i naravno over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje