četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 15. oktobar

Nakon fenomenalno odrađenog Rolan Garosa svesno smo napravili pauzu, jer sad ima mnogo turnira na kojima neće igrati oni najbolji teniseri. Čak i ako budu igrali, njihova motivacija će biti pod velikim znakom pitanja, pa treba biti oprezan.

Danas nam je za oko zapao meč sa turnira u Sankt Peterburgu gde imamo najezdu ruskih tenisera. Sasvim očekivano, jer se turnir igra u Rusiji. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Karen Hačanov i Aslan Karatsev. Kladionice favorizuju Hačanova sa kvotom 1,15, i ta kvota je po nama sramna. Hačavov svakako jeste favorit, ali ne voliki. Mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Karatsev je tokom ovih meseci bio jedan od zahvalnijih igrača za klađenje. Činjenica da je igrao isključivo na čelendžerima, ali on je pobeđivao u kontinuitetu i to po finim kvotama. Verujemo da mu je to donelo veliko samopouzdanje, pa eto i ovde je u prvom kolu dobio Tenisa Sandgrena sa 2:1. Dobar meč sa Karatseva koji do sada nije igrao protiv ATP tenisera i ta pobeda uliva poverenje.

Što se Hačanova tiče on je dobio Džejmsa Dakvorta. Australijanac je ove sezone operisao rame, i njegova forma je pod velikim znakom pitanja. Rus nije odigrao ništa specijalno. Bilo je očigledno da je Dakvort van forme i ritma, a Hačanov je dobio sa 6:4 6:4.

U dvoranskim uslovima, gde servis ima veliku ulogu igrati na 1,16 je zaista smešno. Hačanov iako je imao dobar Rolan Garos, mi smo stekli utisak da njegove igre nisu najbolje. Uglavnom je igrao protiv tenisera koji su daleko od dobre forme, a čim je naleteo na nekog jačeg gubio je bez problema.

Karatsev ima kvalitet, ima dovoljno samopouzdanja da se suprotstavi favorizovanog Hačanovu, a pošto su obojica domaći za očekivati je da daju sve od sebe i prirede nam jedan spektakl.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje