subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – ČETVRTAK 22. OKTOBAR

Kao što smo i navikli juče je naš predlog prošao bez većih problema. Anduhar je uspeo da „otkine“ set Dimitrovu i na kraju je meč otišao u tri seta i debeli over. Mi nastavljamo dalje, a danas smo pažnju usmerili ka turniru u Kelnu. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Kanađanin Denis Šapovalov i Francuz Žil Simon.

Kladionice favorizuju Šapovalova sa kvotom 1,22, a margina na gemove iznosi 20,5.

Ako se sećate ova dvojica su snage odmerili na Rolan Garosu i tada smo tipovali da će Simon osvojiti set. Predlog je prošao bez problema, te ćemo danas probati sa istim. Ovde idemo na kratu toga da je Simon sve što Šapovalov ne voli. Francuz je klasični linijaš, defanzivac koji nema nameru da napada i vraća sve što stigne. Protivnike tera na udarac više, tera ih da dosta trče i tu se stvaraju greške. Kada se greške nižu protivnik pada na psihološkom planu i Simon dobija mečeve. To vam je kratka analiza Simonove igre protiv svakog protivnika na ATP turu.

Šapovalov je agresivan igrač. On neće ulaziti u te dugačke razmene sa Simonom. Biće tu vinera, ali biće i grešaka. Veliku plus za nas je to što je podloga u Kelnu spora, što će Simonu dati vremena da stiže sve te bombe sa druge strane. Šapovalov je i u Sankt Pterburgu pokazao da kada mu se ukroti servis, da protiv njega i te kako može da se igra.

Na sve ovo treba dodati da je Šapovalov imao određenih problema sa ramenom leve ruke u meču protiv Rubljova. Igra Kanađanin dosta tenisa u poslednje vreme, pa je možda došlo i do zamora materijala.

Šapovalov po svemu prikazanom jeste favorit, ali ne ovoliki kao što kladionice prikazuju. Mi ćemo to pokušati da iskoristimo, i igramo da Simon osvaja barem set. Povoljnija opcija su over gemovi.

Predlog za klađenje: Simon osvaja set 2,10

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje