petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 23. Mart

Nakon kratke pauze vraćamo se tipovanju kada je tenis u pitanju. Masters u Majamiju je u jeku no još nisu zaigrali oni najjači igrači. Pored Majamija ima dosta čelendžera ove nedelje i njima ćemo se danas baviti.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Antoan Eskofier i Maksim Žanvijer. U pitanju je čelendžer u Francuskoj, a prema kladionicama favorit je Eskofijer sa kvotom 1,35 dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Posle dugo vremena nalećemo na pravilnu postavu kvota. Eskofijer igra sjajan tenis u poslednje vreme i zasluženo je favorit. No, iskustvo nas je naučilo da igrati fiks na čelendžerima nije pametna stvar, posebno ne na ovako niske kvote. Nisu to teniseri kojima se može verovati i bolje je potražiti neku alternativu. Alternativa su svakako gemovi, a postoji par razloga zašto treba probati sa overom.

Pre svega, Eskofijer spada u one overaše kako ih nazivaju kladioničari. Veoma dobar igra na servis, ali dosta loš ritern. Statistika kaže da je ove sezone odigrao 24 meča i da je čak 16 otišlo preko današnje margine. Produžen set je viđen u 15 mečeva što je fantastična brojka.
Za dvoranske uslove današnja margina je zaista niska. Žanvijer je nadamo se sposoban da odvede barem jedan set u produžetak, što će nadamo se biti dovoljno da ovaj meč od u over.

Zanimljivo, prošle godine su igrali na istom mestu i Eskofijer je dobio 7-6 7-6.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,75 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje