subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – NEDELJA 1. NOVEMBAR

U velikom finalu turnira u Astani snage će odmeriti Australijanac Džon Milman i Francuz Adrijan Manarino. Kladionice favorizuju Francuza sa kvotom 1,53, što je ok ako se gledaju igre na ovom turniru, ali ovaj meč je po mnogo čemu specifičan i treba biti oprezan.

Milman je do finala došao posle mnogo muka. Dva od njegova tri meča su otišla u treći set, a posebno je bio specifičan meč protiv Tomija Pola, jer je u tom meču Pol imao 5-0 u taj brejku trećeg seta, ali je Milan to uspeo da nadoknadi. Posle toga, Milman je ponovo uspeo da preokrene meč, ovog puta protiv Frensisa Tiafoa, i evo ga u velikom finalu.

Što se Manarina tiče zaista perfektan turnir za njega. Franucuz je sjajne igre iz Kelna (igrao četvrtfinale) preneo u Astanu. U tri meča je zbirno izgubio 14 gemova, što je fenomenalno. Apsolutno sve funkcioniše u njegovoj igri i jasno je zašto je danas favorit.

No, kao što smo već rekli ovo finale će biti specifično, jer igraju dva igrača koji je ne znaju kako se igraju ovakvi mečevi. Milman u karijeri ima dva finala i dva poraza, a Manarino ima čak devet finala i samo jednu titulu. To su apsolutno neverovatne brojke i svakako se moraju uzeti u obzir.

Ovde po nama vredi probati na Milmana, jer je on na turniru prošao sve što se može proći. Bilo je uspona, bilo je padova, a on je uvek pronalazio put do pobede. Za Manarina se to ne može reći, jer je sve išlo kao po loju. Verujemo da će baš danas da poklekne, jer mu svakako to ne bi bio prvi put.

Predlog sa klađenje: Milman ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje