subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal – Predlog za klađenje

Tim protiv kojeg mi igramo je stvorio lažnu sliku svoje dobre igre, jer su imali lagan raspored. Danas igraju protiv dosta boljeg protivnika koji mora da ide na sve, ili ništa. Članak otvarati do 18:30


 

U okviru 8. kola NFL šampionata snage će odmeriti Klivlend Braunsi i Las Vegas Rejdersi. Kladionice su prednst dale Braunsima sa kvotom 1,75 što je sasvim ok.

Klivlend u osmo kolo ulazi sa skorom 5-2. To je najbolji skor ovog tima posle 40+ godina. Čini se da je dovođenje Kevina Stefanskog bio pravi potez za Braunse, jer je on svojim dolaskom uneo određenu dozu poštovanja koju trener prosto mora da ima. Klivlend je u poslednjih par sezona imao talentovan tim koji je morao da igra plej of, ali manjaka autoriteta kod trenera nije pokazao pravi potencijal koji ovaj tim poseduje.

Klivlend polako, ali sigurno napreduje. Utakmice u kojima ima šansu uglavnom dobija, a protiv onih jačih uglavom gube. Uspeli su da dobiju Bengalse dva puta, Indijanapolis Koltste takođe, ali su vraćeni u realnost protiv Pitsburga i Baltimora.

Što se Vegasa tiče da im je neko ponudio skor 3-3 posle šest kola mišljenja smo da bi oni to prihvatili bez razmišljanja. Zaista, Vegas ima odličan skor ako se uzme u obzir činenica njihov raspored i mladost tog tima. Vegas je do sada igrao protiv Tampa Beja, Nju Orleansa, Kanzas Sitija, Bafala, Nju Inglanda i Karoline. Četiri od pomenutih pet timova ima Superboul ambicije, a Nju Ingland je svakako preiskusna ekipa. Vegas je to stoički izdržao u uspeo da nanese poraz aktuelnim šampionima. To pokazuje da ovaj tim zna kako da igra velike utakmice i svakako ovde imaju čemu da se nadaju.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Klivlend je ovde favorit samo zbog skora, ali treba to malo bolje pogledati. Oni su dva puta dobili Sinsinati Bengalse, dobili su Vašington, Dalas i Indijapolis Koltse, a poraženi su od Pitsburga i Baltimora. Sinsinati je tim koji je u fazi ribildinga i ima ruki kvoterbeka, i kao takvi su bili blizu u oba meča da dobiju Klivlend. Vašington i Dalas su ekipe iz istočne dicizije NFC-, a ta divizija je najgora u ligi i to ubedljivo. Ako pogledate tu diviziju sve ekipe zbirno imaju pobeda koliko i sam Klivlend. Dakle, lagani protivinici i lagan raspored. Sve je to Klivlend iskoristio, ali sada dolazi jedan od jačih timova protiv kojih Klivlend uglavnom gubi.

Ovaj meč mnogo više znači Vegasu, jer imaju dosta treži raspored. Oni sebi ne mogu da priušte još jedan poraz, jer imaju još jedan meč sa Čifsima, i tek treba da igraju divizijske derbije koji su po pravilu teški. Sa druge strane Klivlend sebi može da priušti poraz, jer tek treba da igraju sa Džeksonvilom, Džajantsima i Filadelfijom, a to su ubedljivo najgori timovi u ligi iz te već pomenute istočne divizije NFC-a.

Odbrana Klivlenda je takođe veoma sumnjiva. Šta viče, rekli bismo da je prosečna, a to će potvrditi i ova statitistika:

Baltimor – Klivlend 38-6
Klivlend – Sinsinati 35-3
Klivlend – Vašington 34-20
Dalas – Klivlend 38-49
Klivlend – Indijanapolis 32-23
Pitsburg – Klivlend 38-7
Sinsinati – Klivlend 34-37

Iz ovoga se može videti da je Klivlend na 6/7 utakmica dozvolio 20+ poena svojim protovnicima. Čak i protiv onih najslabijih timova su primali po 25+ poena, a kada su igrali protiv Pitsburga i Baltimora bez problema su dozvolili 30+ poena.

Sa druge strane, napad Vegasa je više nego potentan, a to pokazuju i ove brojke:

Karolina – Vegas 30-34
Vegas – Nju Orleans 34-24
Nju Ingland – Vegas 36-20
Vegas – Bafalo 23-30
Kanzas – Vegas 32-40
Vegas – Tampa Bej 20-45

Napad je više nego poletan i to protiv timova koji su za klasu iznad Klivlenda.

Mi smo se ovde odlučili za timski over Vegasa. Margina je postavljena na 23,5 poena što je po nama malo. Klivlend je protivnicima dozvolio preko ove margine na 5/7 utakmica, a Vegas je ovo prelazio na 3/6 utakmica s tim što su imali mnogo težak raspored.

Vegasu je ovaj meč mnogo bitniji. Klivlend sa druge strane ima sumnjivog kvoterbeka, izgubili su prvog trkača i hvatača i biće im jako teško protiv veoma dobrog i motivisanog protivnika koji na ovu utakmicu gleda kao na plej of.

Predlog za klađenje: Vegas više od 23,5 poena 1,85

6:16

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje