subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Nedelja 19. Septembar

Veliko finale WTA turnira u Lukenburgu donosi duel između Letonke Jelene Oštapenko i Dankinje Klare Tauson. Za nas iznenađujuće, kladionice su postavile egal kvote. Čini se da kladionice maksimalno respektuju talenat mlade Dankinje koja iako nema mnogo iskustva u ovakvim mečevima, očigledno ima veliki talenat. Dakle, kvote su u totalnom egalu, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Ishod ovog meča u mnogome zavisi od Jelene Oštapenko, pa ćemo se fokusirati na nju. To je igračica kod koje nema sredine. Ako je u ritmu ne može joj niko ništa, ali problem je što taj nivo tenisa nije moguće držati tokom celog meča. Sklona je velikim oscilacijama, i kada do njih dođe može da izgubi dobijeno. Čist primer vam je polufinalni meč protiv Samsnonove gde je u drugom setu imala 4:0 uz dva brejka, a na kraju Samsnonova dolazi do taj brejka, i u taj brejku je imala prednost od 3:0, pa je Oštapenko okrenula. Dakle, jako nepredvidiva igračica i zaista, njene mečeve je teško prognozirati.

U dosadašnjem delu karijere, Oštapenko je odigrala devet finala i skor joj je četri pobede i pet poraza. Dakle, ni tamo ni vamo. Ono što bode oči jeste to da je u 7 od 9 mečeva gubila bar set.

Što se Klauson tiče, mlada i prespektivna igračica, Može se reći da ima sličnosti između Oštapenko i nje, jer i ona udara veoma snažno bez mnogo razmišljanja. Do sada je igrala jedno finale, ove sezone u Lionu kada je pobedila Viktoriju Golubić kao kvalifikantkinja.

Sve zavisi od Oštapenko ovde. Sklona je oscilacijama i kladonice su toga svesne čim su postavile ovakve kvote. S obzirom da finale sa sobom donosi neku određenu dozu pritiska naše mišljenje je da se bolje probati over gemove, jer kao što smo već rekli ni jedna ni druga ne mogu da drže dobar nivo tenisa tokom celog meča.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje