petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Nedelja 8. Maj

Danas je na programu poslednje kolo kvalifikacja za Masters u Rimu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Dušan Lajović i Marton Fučovič. Kladionice u ovom duelu daju podjednake šanse obojici, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Još jedan dobar posao kladionica što se kvota tiče, jer će ovde biti baš neizvesno. Ipak, mi tipujemo na pobedu mađarskog tenisera. Lajović se dosta šljamčio uz korona rank. Taj korona rank ga je dugo držao među prvih 40 na svetu, a kada su se ti bodovi izbrisali onda je pao na 70. mesto.

U poslednje vreme Lajović pokazuje neke znake bolje igre. U Madridu je uspeo da dobije Ruda, ali i tu pobedu treba uzeti sa velikom dozom rezerve, jer je Rud baš baš razočarao i pokazao da njie igrač na kojeg može da se računa kada su velika dela u pitanju. Odmah nakon toga, kada je na papiru dobio lakšeg protivnika u vidu Huberta Hurkača Lajović je relativno glatko izgubio sa 2:0.

Ono na čemu mu mi najviše zameramo jesu igre pod pritiskom i duelu sa egal igračima. Verujte da bar 80% mečeva u kojima Lajović ima podjednake šanse da dobije on gubi. Konkretno, statistika kaže da Lajović od Rima prošle godine pa do danas ima 7-17 protiv top 50 tenisera, a od tih 7 puta dva puta je dobio klovna Benou Pera. Prosto, loše igra Lajović, ima taj gubitnički mentalitet koji nekako uvek dođe do izražaja.

Ni Fučovič ne blista, ali ako nešto od njega možemo sigurno očekivati to je borba do poslednjeg poena. Mađar je vemoa uporan teniser, nešto što Lajović sigurno ne voli kod svojih protivnika. Može se probati čista pobeda Fučoviča, ali dosta sigurnija varijanta je ovaj hendnikep od 1,5 gemova koji ume da bude prevaga u ovakvim mečevima.

Predlog za klađenje: Fučovič ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje