U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:00 Haugesund – Kristiansund (Norveška – Eliteserien)

Za kraj ovog vikenda predlažemo utakmicu petog kola norveške Eliteserien lige u kojoj će Haugesund i Kristiansund, ekipe koje trenutno zauzimaju pretposlednje, odnosno poslednje mesto na tabeli. Što se tiče njihovih međusobnih okršaja, ova dva kluba su od novembra 2017. do decembra 2020. godine odigrali ukupno 8 utakmica, a pritom su odradili čak 3 velika prelaza – prvi i drugi uz pobedu Kristiansunda, a treći u korist Haugesunda (meč koji smo predložili i naplatili). Trebalo bi napomenuti i da su nam u maju 2018. i septembru 2021. godine doneli preokrete bez prelaza (pobede Haugesunda i Kristiansunda sa 3:2 iako su gubili u jednom trenutku), pa nisu isključene ni opcije “PR1“ i “PR2“. Srećno ako ispratite!

2-1 (26,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (8,75) / PR2 (14,00) – 2:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Haugesund – Kristiansund (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.