petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – PETAK 10. JUL

Mnogi kladioničari nisu ljubitelji tenisa, jer je jako nepredvidiv i dolazi dosta iznenađenja. To je tačno, ali morate priznati da bez tenisa nije isto i da svi jedva čekamo da se tenis vrati potpuno u normalu. Mi na našem sajtu nismo hteli da se bakćemo sa ovim egzibicijama gde igraju anonimusi. Prosto, to je apsolutno bacanje para i živaca i nije vredno rizika. Ipak, sa vremena na vreme se pojavi neki turnir na kojem igraju nešto jači igrači i koji vredi ispratiti, a jedan od takvih je turnir po imenu „Timovih sedam“ koji je organizovao upravo Dominik Tim.

Danas se na tom turniru igraju polufinalni mečevi, a meč koji je nama zapao za oko odigraće Dominik Tim i Roberto Bautista Agut. Tim je favorit sa kvotom 1,30, a mi se baš i ne bismo složili sa tom postavkom kvota od strane kladionica.

Ok, Tim svakako jeste favorit. On je najbolji šljakaš odmah iza Nadala, ali njegove igre nisu bile najbolje u prethodnom periodu. Tim je odigrao dosta mečeva, igrao je i na Adria turu koji je osvojio, ali ima dosta rupa u njegovoj igri, što je sasvim normalno i očekivano. To se pre svega odnosi na oscilacije kojima je Tim inače sklon, a igrač poput Aguta će sigurno to znati da iskoristi.

Druga stvar, ovaj turnir je neki vid egzibicije, tako da mi ne vidimo ovde neko „razbijanje“ protivnika. Agut je dovoljno iskusan igrač da zna kako se igra protiv top igrača kao što je Tim.

Naše mišljenje je da su kladionice precenile Tima i da ova kvota od 1,30 nije realna. Mi očekujemo dosta neizvesniji meč i margina od 20,5 gemova je više nego dostižna.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,80


Napomena:

Domaće kladionice nemaju u ponudi gemove, ali će sigurni smo biti u lajvu, pa vam preporučujemo da igrate u lajvu ovaj meč. Ne zaboravite da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje