petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 12. Maj

Konačno danas na u Rimu na scenu stupaju i oni najbolji igrači pa se nešto može i odigrati. Za početak pažnju obraćamo na meč između Aleksa De Minora i Martona Fučoviča.
De Minor je postavljen za favorita sa kvotom 1,60 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Po svemu prikazanom do sada ovo bi trebalo da bude jedna rovovska bitka. De Minor jeste favorit, ali ako je negde ranjiv onda je to na šljaci. Generalno kroz celu karijeru beži slabije partije na šljaci, a to potvrđuje i ova sezona. Ove godine je na šljaci dobio Marija (Mari ne voli šljaku) u Monte Karlu, Ševčenka u Madridu (Ševčenko bio umoran nakon osvajanja čelendžera) i Ćekinata posle rovovske bitke. Servis mu je glavni problem, jer se nudi protivnicima i sve što napravi na riternu i defanzivi prospe kada on servira.

Fučovič sa druge strane igra dobro, ali nikako da napravi iskorak. Uvek je tu blizu, uvek je na korak od pobede protiv top igrača, ali mu se po pravilu ne da. Psihološka barijera i ništa više. U Monte Karlu je imao meč lopte protiv Botika i izgubio je, u Minhenu protiv Frica imao 1-0 u setovima i izgubio , u Madridu poraz od Ćekinata taj brejk drugog seta očajan. Ovde je dobio Krajinovića u prvom kolu i to nije iznenađenje, jer je Krajinović jedan od gorih igrača u prvih 100. Ono što nas nervira kod Fučoviča jeste što mu treba mnogo prilika da napravi brejk, da povede, a kada ih ne iskoristi (što se često dešava) klone duhom.

Na tom psihološkom planu De Minor je bolji. Ipak, Marton je dobio baš De Minora u Indijan Velsu što svakako raduje.

Mi ovde vidimo jednu dramu, jer samo neka loša partija jednog od ove dvojice može da donese ovom drugom ubedjivu pobedu. Klasičan šljakaški meč, nadamo se u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje