petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sjajna kvota za nastavak sumnjivog niza u Holandiji!

Ekipe Twente i Nijmegen sastaće se ovog petka, sa početkom od tačno 20 časova, a radi se o utakmici 32. kola holandskog šampionata, Eredivisie.

Twente se na tri kola do kraja sezone nalazi na 5. poziciji sa ukupno 55 bodova i skorom od 15 pobeda, 10 remija i 6 poraza. Oni su već osigurali mesto u doigravanju za u evropska takmičenja, dok i dalje imaju teoretske, ali minimalne šanse za plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija.

Sa druge strane, Nijmegen je do sada ostvario 8 pobeda, 14 remija i 9 poraza zbog čega u ovom trenutku imaju 38 bodova i zauzimaju 10. mesto na tabeli. Od Heerenveena i Waalwijka, ekipa koje dele poslednje mesto u već pomenutom baražu, zaostaju samo 3 boda.

Međusobne utakmice: Twente – Nijmegen (www.betexplore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim okršajima, ove dve ekipe iza sebe imaju vrlo interesantan niz rezultata koji definitivno podseća na neki vid saradnje. I Twente i Nijmegen su uspeli da ostvare po jednu pobedu u sezonama 2015-16, 2016-17, 2018-19 i 2012-22, da bi na prvom meču u tekućoj sezoni do pobede došao gost, tj. Twente.

Ukoliko ovaj niz nije slučajan i ove dve ekipe zaista igraju “3 za 3“ danas bi na redu trebalo da bude pobeda Nijmegena, a ista se plaća fantastičnom kvotom 6,40. Ipak, uzmite u obzir činjenicu da su bodovi potrebni i jednima i drugima, pa bi bolji izbor mogla da bude dupla šansa “X2“ po kvoti 2,70. Za šta god se odlučite – srećno!

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje