petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS – PREDLOG ZA KLAĐENJE – PETAK 23. OKTOBAR

Danas su na rasporedu mečevi četrtfinala na turnirima u Antverpenu i Kelnu. Ponuda je baš solidna za nas, pa u skladu sa prolaznošću tipova možda bude bilo i više predloga. Prvi meč na koji smo mi bacili oko odigraće Britanac Danijel Evans i Rus Karen Hačanov. Kladionice su izašle sa egal kvotama, ali kako se meč približava kvota na Evansa je u velikom padu.

Ako ste pratili naeš objave u prethodnih nekoliko nedelja, možda ste primetili da u ovim završnim mečevima igramo uglavnom kontra Hačanova. Razlog za takav odabir nije nikakav hejt prema njemu, niti navijačka strast, već samo njegova loša forma. Moramo priznati da je Hačanov dosta napredovao u karijeri kada su u pitanju mečevi protiv slabijih protivnika. Rus uglavnom pronalazi način da pobedi, ali čim naiđe na protivika iole jačeg onda nailaze problemi. To je bio slučaj na Rolan Garosu, to je bio slučaj u Sankt Perterburgu i nadamo se da će to biti slučaj i danas. Njegova partija protiv domaćeg igrača Zizoua Bergsa ne da nije oduševila, nego je razočarala i pokazala da je Rus u velikoj krizi.

Mišljenja smo da mu Evans nikako ne leži kao igrač iz sledećih razloga. Evans forsira taj slajs bekend do iznemoglosti, a ta loptica ima jako jako nizak odskok. U tim nekim dužim razmenama kojih će sigurno biti Evans će imati veliku prednost baš zbog tog udarca.

Druga stvar su uslovi. U Antverpenu su jako spori uslovi bez obzira što se igra u dvorani. Hačanov neće imati veliku prednost nakon servisa, i verujemo da će Evans uspevati da riternira u konitnuitetu.

Treća i poslednja stvar jeste forma Evansa koja na prvi pogled ne izgleda dobro. Činjenica je da ima više poraza, ali ako malo dublje analiziramo onda vidimo da je Evans gubio od top igrača, ili od igrača koji su bili u naletu. Tu su bili Raonić, Hurkač, Cicipas, Nišikori i Vavrinka. Priznaćete, sve jaki igrači,a u većini mečeva Evansa je bio u potpunom egalu.

Dakle, mi ovde vidimo određeni value, jer osim ranka ne postoji ništa što bi išlo u korist Hačanovu.

Predlog za klađenje: Pobeda Evansa 1,67

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje