subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan duel Serije A.

20:45h Sassuolo-Torino

Sasuolo je krenuo jako dobro u ovoj novoj sezoni. Oni nakon 4 odigrana kola zauzimaju drugo mesto sa samo 2 boda zaostatka za Milanom. U ta 4 kola su ostvarili 3 pobede i 1 remi. Postigli su 13 golova, protiv Kaljarija su dali samo 1 gol,da bi dalje, Bolonji, Speziji i Krotoneu davali po 4 gola, što je zaista sjajno, bez obzira što to,ruku na srce, i nisu bili nešto previše jaki rivali. Bilo kako bilo igraju sjajno. Napad im je i ove sezone jača strana ekipe, odbrana je ta slabija karika. Doduše to i nije ništa čudno jer oni jednostavno igraju na gol više protiv svakog rivala i ta otvorena napadačka igra dovodi do toga da odbrana često bude zapostavljena. Jednostavno Sasuolo je takva ekipa koja može svakome dati gol, ali isto tako može i od svakoga da ga primi. Njihov stil igre je takav, na gol više pa šta bude. Na ovom meču neće biti bez kadrovskih problema, naime, pred ovaj meč van tima su 6 igrača.

Njihov današnji rival je ekipa Torina. Torino je njihova sušna suprotnost, makar kad se gleda početak sezone. Torino ima jedan od najgorih startova sezone u istoriji. U tri odigrana kola imaju 3 poraza. Treneru Marku Đampaolu se opasno drma stolica i još jedan neuspeh bi mogao i da bude kraj njegove karijere kao trenera Torina. Torino ima jednu zajedničku stvar sa Sasuolom, a to je stil igre. Oni takođe igraju napadački, što pokazuje i broj datih golova. U tri odigrana meča postigli su 4 gola, što je solidan rezultat,ali odbrana je problem. U ta tri kola su primili čak 8 golova. Ukoliko se taj segment igre ne popravi ne piše im se baš dobro. Pred ovaj meč nemaju baš previše problema sa izostancima.

Očekivani sastavi:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos; Obiang, Locatelli; Berardi, Djuricic, Traore; Caputo

Injured: Toljan, Rogerio, Haraslin, Romagna, Magnanelli, Schiappacasse

Torino (4-3-1-2): Sirigu; Vojvoda, Bremer, Nkoulou, Rodriguez; Meite, Rincon, Linetty; Verdi; Belotti, Bonazzoli

Suspended: V Milinkovic-Savic

Injured: Baselli, Izzo

Prognoza: Duel dva tima koja gaje napadački stil igre bi mogao da nam donese jedan vrlo efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.50 – 3:3

GG3+ @ 1.85 – 3:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje