četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 27. Januar

Četvrtfinale čelendžera u francuskom Kimperu donosi duel između domaćeg Artura Filsa i Finca Ota Virtanena. Kladionic su blagu prednost dale Filsu sa kvotom 1,70 i ta kvota ima tendenciju pada. Margina za gemove je 22,5.

U našim prethodnim najavama mogli ste videti kako kladionice greše sa postavkom kvota. I ovde je to slučaj bez ikakve sumnje. Mi imamo neko naše interno pravilo da se ne igra protiv Francuza u Francuskoj, ali ovde moramo, jer ima motiva za takvo nešto.

Kladionice favorizuju Filsa, jer je osvojio čelendžer u Portugalu. Ok, jeste osvojio turnir, ali ajde da pogledamo malo igrače protiv kojih je igrao. Tu su bili igrači kao što su Luis Vesels (312. igrač sveta), Čem Ilkel (328. igrač sveta), Maksimlijan Nojkrist (255. igrač sveta), Rikardas Berankis (171. igrač sveta) i Jori De Lor (219. igrač sveta). Kao što se da videti najjači igrač je bio vremešni Berankis koji je tek 171. teniser sveta. Svi su bili izvan prvih 200 i svi su anonimusi. Ne oduzimamo mi njemu od pobede, ali pomenuti igrači se ne mogu porediti sa Virtanenom.

Virtanen je mnogo bolji igrač od svih pomenutih. Čisto sumnjamo da se Fils u svojoj karijeri susretao sa igračima tog kalibra. Kada dođe dvorana Virtanen ima dobre rezultate. Apsolutno postoji value u ovoj kvoti i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Virtanen ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje