subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan veoma zanimljiv duel La lige.

21h Almerija-Espanjol

Almerija ovo kolo dočekuje na 14tom mestu na tabeli sa samo 2 boda viška u odnosu na zonu ispadanja. U ovo kolo ulaze u dosta dobrom raspoloženju. Od početka drugog dela sezone odigrali su 4 meča i zabeležili 3 remija i jedan poraz. Imali su dosta težak raspored jer su igrali protiv Atl Madrida i Valensije i na oba meča su uspeli da izađu neporaženi. Upravo su ti mečevi bili glavni prikazatelj svih njihovih odlika. Almerija je tim koji ima jedan jako dobar napad,ali isto tako i ima jako slabu odbranu. Njihovi mečevi su jedni od najefikasnijih ove sezone. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu nego na strani i upravo se u to uzdaju i na ovom meču.

Sa druge strane imamo Espanjol koji ovo kolo dočekuje u jako dobrom raspoloženju. Prvi put od početka sezone su uspeli da vežu dve pobede i sada će pokušati da produže taj niz. Nakon pobede na gostovanju protiv Getafea, usledila je i sjajna partija u prethodnom kolu na domaćem terenu protiv Betisa i konačno pobeda. Kažem konačno, jer oni muku muče sa igrama na domaćem terenu. I pored te dve pobede nalaze se na 13tom mestu,sa samo 3 boda više od opasne zone. Dakle, jedan nepovoljan rezultat i eto njih u problemu. Što se tiče stila igre, sličan im je kao i Almeriji. Takođe ih odlikuje dobar napad i ne toliko dobra odbrana. Igraju otvorene mečeve na dosta golova.

Očekivani sastavi:

Almeria possible starting lineup:
Martinez; Mendes, Chumi, Ely, Akieme; Robertone, Costa, Melero; Baptistao, Toure, Ramazani

Espanyol possible starting lineup:
Fernandez; Gil, Montes, Cabrera, Olivan; Vidal, Souza, Darder, Puado; Joselu, Braithwaite

Prognoza: Jako je teško prognozirati pobednika na ovom meču,ali golovi ne bi trebalo da izostanu i to na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.83

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje