subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – PETAK 7. AVGUST

Wrong, wrong and wrong. Na engleskom smo morali da započnemo, jer zaista ne možemo da skapiram ljude koji postavljaju kvote. Apsolutno promašeno ako nas pitate, pa idemo da vidimo ko je u pravu.

Današnji program u Palermo otvaraju Petra Martić i Aleksandra Sasnovič, a kladionice su iz nama nepoznatog razloga postavile kvotu 1,40 na pobedu Martićeve. Apsolutni nonsens ako nas pitate, a u narednih par rečenica će te videti i zbog čega.

Martićeva je juče igrala protiv Samsonove i ko je gledao meč imao je šta i da vidi. U najmanju ruku Hrvatica se izvukla, a u tome joj je pomogla povreda Samsonove i njeno neiskustvo. Apsolutno je bila u podređenom položaju tokom većeg dela meča, ali eto uspela je na kraju da dobije.

Danas je čeka Sasnovič koja je dosta bolja igračica od Samsonove, a što je još bitnije dosta je iskusnija. Sasnovič je baš u dobrom ritmu, jer je igrala i kvafikacije, a koliko to znači osetile su Elis Mertens i Jasmin Paolini koje su u zbiru osvojile sedam gemova protiv Sasnovič. Brutalna defanziva, brutalna igra u polju i mi zaista ne vidimo razlog za ovakvu kvotu.

Petra je igrala solidno tu nema spora, ali daleko od toga je zaslužuje ovu kvotu. Svaka kombinacija koja favorizuje Sasnovič ima veliki value i mi je uzimamo bez ikakvog razmišljanja.

Prosto, meč protiv Samsonove nam je pokazao da Petra ne igra ništa posebno i da u polju ne može biti bolja protiv Sasnovič. U Palermu je ovih dana veoma vruće, tereni su jako spori, a to sve ide na ruku Sasnovič koja se dosta bolje snalazi na šljaci od Martićeve.

Predlog za klađenje: Sasnovič set 1,60

Hrabrija opcija: Pobeda Sasnovič 2,50


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje