Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.18:00 Achnas – Doxa (Club Friendlies)

Za danas vam izdvajamo dve prijateljske utakmice koje su nam zapale za oko, a prva od njih odigraće se od 18 časova između kiparskih prvoligaša Achasa i Doxe. Ove dve ekipe su u prošlosti odigrale veliki broj međusobnih utakmica, a zanimljivo je to da smo od marta 2014. godine imali priliku da vidimo čak 3 velika prelaza, od čega 1 u korist Achasa i 2 u korist Doxe. S obzirom na to da se radi o prijateljskoj utakmici, svakako da na sitno vredi ispratiti tipove 2-1 i 1-2.

1-2 (30,00) / 2-1 (26,00)

Međusobne utakmice: Achnas – Doxa (www.flashscore.com)

18:30 Atromitos – PAOK (Club Friendlies)

Slična situacija je i sa grčkim prvoligašima, Atromitosom i PAOK-om, koji će se sastati večeras od 18 sati i 30 minuta. Što se tiče ova dva tima, oni su od maja 2013. godine odigrali ukupno 22 utakmice, tokom tog perioda su zalomili 3 puta (2 pobede Atromitosa i 1 pobeda PAOK-a), a na jednom meču su uspeli da postignu i čak 7 golova. Hoće li nakon skoro 4 godine ponovo napraviti prelaz?

1-2 (23,00) / 2-1 (40,00)

Međusobne utakmice: Atromitos – PAOK (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.