petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – PETAK 8. JANUAR

Startovala je i nova teniska sezona koja će po svemu sudeći biti veoma zanimljiva. Treba biti jako oprezan kod odabira parova, jer su teniseri i teniserke uglavnom pravile velike pauze. Trebaće malo vremena da se uđe u formu, ali bitno je da se barem igra.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće se na turniru u Delrej Biču. Snage će odmeriti domaći teniser Noa Rubin i Ekvadorac Roberto Kuiroz. Prema kladionicama, ovaj meč je u totalnom egalu, a margina na gemove iznosi 21,5.

Biće ovde kratki, jer nema mnogo toga da se kaže. Mi prednost dajemo Ekvadorcu, jer je ipak igrao kvalifikacije, a to u ranoj fazi sezone i te kako znači. Momak je osetio podlogu, ostvario dve sasvim solidne pobede nad Eskobarom i Galovićem i sigurno ima samopouzdanja. Posebno smo zapratili meč protiv Galovića. Sjajno je riternirao, bio odličan u polju i to je po nama sjajna priprema za ovaj meč, jer Rubin gaji sličan stil igre. Dakle, jak prvi servis i forhen pa šta bude. No, mi našu šansu vidimo u dužim razmenama u kojima bi Kuiroz trebao biti bolji.

Sve u svemu opklada sasvim vredna rizika bez obzira što Rubin u međusobnim duelima vodi sa 3:0.

Predlog za klađenje: Pobeda Kuiroza 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nisu siguran, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje