subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Ponedeljak 27. Mart

Magda Linet – Džesika Pegula (*) 19.5 + 1.72

U okviru osmine finala mastersa u Majamiju snage će odmeriti Magda Linte i Džesika Pegula. Pegula kao treća teniserka sveta mora biti favorit. Njena pobeda se plaća kvotom 1.23 dok je margina za gemove postavljena na 20.5.

Kao što smo već rekli, Pegula je zasluženo favorit, ali da li treba baš sa 1.23? Mi smatramo da su kladionice preterale sa ovom kvotom i da je ona produkt ubedljive pobede Pegule nad sunarodnicom Kolins. U tom meču je bilo 6-1 7-6 za Pegulu. Ta ubedljiva pobeda Pegule je više produkt samodestrkucije Kolinsove nego neke bajne igra Pegule. Kolins je propustila dve brejk lopte na startu prvog seta i nakon toga se potpuno ugasila. U nastavku je Kolins maksimalno parirala Peguli i tek kroz taj brejk izgubila.

Linet igra dobar tenis ovde. Dobila je jednu Azarenku sa 2-1, a ko je pratio meč zna da je to moralo da bude sa 2-0. Imala je set i brejk prednosti onda potpuno pala. Ono što je bitno i što se računa jeste njen povratak u meč, što znači da ima samopouzdanja.

Pegula je uvek tu u završnicama turnira, ali kada te završnice dodju onda se dešava da pada. Pritisak koji donose ti mečevi joj baš ne prijaju. To pokazuje i njena statistika koja kaže da je treća teniserka sveta, a ima samo dve titule. Kontinuitet je tu, ali treba joj iskorak, a to su titule. Mi smatramo da u ovom trenutku Linet bez problema može da joj parira barem u jednom setu što će nadamo se biti dovoljno da dođe over.

Predlog za klađenje: Više od 19.5 gemova 1.72 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Napomena: Zvedica pored imena jedne od teniserki znači da mi smatramo da će ta teniserka u naredna dva meča da ode u over gemove, pod uslovom naravno da prođe uz narednu fazu turnira.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje