petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 13. April

Svesno smo preskočili prva dva takmičarska dana u Monte Karlu, jer parovi su bili grozni. Bilo je svakakvih rezultata i generalno kada se sabere i oduzme čini se smo doneli dobru odluku.

Danas su na programu mečevi drugog kola. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Norvežanin Kasper Rud i Danac Holger Runde. Rud očekivano maksimalni favorit sa kvotom 1,15, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Mi smo gotovo uvereni u pobedu Ruda. On će biti igrač kojeg ćemo pratiti u ovoj sezoni šljake koja je počela. Neverovatan je njegov napredak u svim aspektima igre i u ovoj uzbrkanoj i ne tako konsantnoj konkurenciji on može da napravi mnogo. Između ostalog, plasman u finale Indijan Velsa potvrđuje našu tezu.

E sad, mi tip baziramo na činjenici da Rune igra mnogo tenisa u poslednje vreme, ali i pored toga mnoge stvari su mu se poklopile. Prvo je osvojio čelendžer u Italiji, a onda kolima jedva stigo na kvalifikacije koje je rešio bez problema. Imao je sreće da u kvalifikacijama za protivnike dobije Radua Albota i Maksima Kresija igrače koji nisu najbolji na šljaci.

Nakon toga, Rune je u prvom kolu dobio Rusa Karaceva sa 2:1. Taj meč je trajao preko dva sata i sigurno iscedio i ono malo energije što je ostalo u njemu.

Rune jeste mlad, ali da bi se nosio sa igračem kakav je Rud mora biti na 100%, a on to u ovom trenutku nije. Za očekivati je da će sve dati za prvi set i nakon toga vrlo verovatno pasti, jer Rud je igrač koji voli da prebacuje i igra na fizičku spremu.

Protiv top 50 igrača Rune ima skor 4/9. Neki bi rekli da je to ok skor, ali ako malo dublje analiziramo on je uspeo da dobije Benou Pera (može ga dobiti svako), Ugo Umber (ove sezone skor 2/8), Aslana Karaceva i Lorenca Sonega. Nijedan igral iz ove četvorke nije ni blizu Rudu u ovom trenutku, posebno ne na šljaci.

Rud protiv top 100 igrača na šljaci na poslednja 24 meča ima skor 21-3.

U skladu sa tim mi verujemo u Rudovu ubedljivu pobedu, te tipujemo under gemove.

Predlog za klađenje: Manje od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje