subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na njihovim susretima viđamo pune mreže

Ove srede, sa početkom od tačno 18 sati, odigraće se zaostala utakmica 26. kola nemačke Regionallige West između Wuppertalera i Fortune Dusseldorf II.

Wuppertaler se u ovom trenutku nalazi na 5. poziciji, jer je na ukupno 31 odigranoj utakmici sakupio 63 boda, uz skor od 18 pobeda, 9 remija i 4 poraza.

Fortuna Dusseldorf II je od početka sezone osvojio tek 39 poena, ostvarivši 10 pobeda, 9 remija i 13 poraza, zbog čega sada zauzima 9. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Wuppertaler – Dusseldorf II (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međuosbnih okršaja, i Wupperaler i Fortuna Dusseldorf II mogu da se pohvale vrlo efikasnim partijama pošto su na poslednjih 7 utakmica uspeli da postignu ukupno 27 pogodaka ili u proseku skoro 4 gola po meču. S obzirom na to da su se na svih 7 mečeva mreže tresle bar 3 puta, kao logičan izbor za klađenje se nameće tip “3+“ po kvoti 1,75. Šta vi predlažete za ovaj meč?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje