četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 14. Jul

Drugo kolo ATP turnira u Hamburgu donosi duel između domaćeg igrača Filipa Kolšrajbera i našeg tenisera Filipa Krajinovića. Kladionice su bile baš neodlučne, te su postavile egal kvote za ovaj meč, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Bez nekih navijačkih strasti mi ovde moramo probati sa Krajinovićem, iako nije igrač kojeg preferiramo. On spada u onu grupu talentovanih tenisera od kojih se očekuje da nešto naprave, a to nešto nikako da dođe. Još juče je bio u našim planovima, ali nismo smeli da ga igramo protiv Altmajera. Dobrano smo odgledali taj meč i ono što je Krajinović pokazao bilo je više nego solidno. Bez obzira što je izgubio set, Krajinović je odigrao sjajan tenis protiv igrača koji je u solidnoj formi. Ne treba zaboraviti činjenicu da je Altmajer pre Habmurga osvojio veoma jak čelendžer u Braunšvajgu.

Kolšrajber je legenda nemačkog tenisa, ali po nama danas teško ide do pobede. Ovde bi mogla da odluči fizička sprema koja je na strani Krajinovića bez ikakve sumnje. Podloga je baš baš spora, tako da će Kolšrajber morati da radi za svaki poen. Nemac jeste dobio jednog Munara, ali Munar je za to sam kriv, jer je servirao za prvi set i posle toga se raspao.

Krajinovič deluje motivisano, fizički je dosta spremniji od vremešnog Nemca i po ovoj kvoti zaista vredi probati na njegovu pobedu.

Predlog za klađenje: Pobeda Krajinovića 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje