četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li odigrati nerešeno i 6. put u nizu?

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica između Naft MIS-a i Zob Ahana koja će se odigrati u okviru 27. kola Persian Gulf Pro League.

Naft MIS se uoči današnjeg susreta nalazi na 12. poziciji sa ukupno 28 osvojenih poena, dok iza sebe ima učinak od 6 pobeda, 10 remija kao i 10 poraza.

Zob Ahan je, sa druge strane, uspeo da zabeleži 4 pobede, te 11 remija i 11 poraza zbog čega u ovom trenutku ima 23 boda i zauzima 14. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Naft M.I.S – Zob Ahan (www.flashscore.com)

Interesantan podatak u vezi sa ovim ekipama, tačnije sa njihovim međusobnim okršajima, jeste to da su Naft MIS i Zob Aha odigrali nerešeno na svakoj od poslednjih 5 utakmica, od čega čak 3 puta bez pogodaka i po jednom pri rezultatima 1:1 i 2:2.

Za nastavak tog niza i još jedan “X“ u režiji iranskih prvoligaša kladionice nude kvotu od oko 2,70, dok se “X-X“, koji je bio dobitan čak 4 od 5 puta, plaća kvotom 3,50. Šta vi mislite, hoćemo li i danas videti podelu bodova?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje