petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Sreda)

U okviru drugog kola mastersa u Monte Karlu sastaće se Filip Kolšrajber i Albert Ramos Vinolas. Kao što se dalo očekivati kladionice su postavile egal kvote što je potpuno realno.

Ramos brani finale koje je igrao prethodne sezone. To finale je njegov najveći uspeh u karijeri i ako bi ispao u ranoj fazi turnira izgubio bi veliki broj poena što bi bilo pogubno za njegov rank na ATP listi. U prvom kolu je dobio Donaldsona sa 2:0, ali daleko od toga da je blistao. Tokom cele sezone Ramos se veoma muči, a posebno je to vidljivo u mečevima u kojima je favorit. Donaldson mu je oduzeo nekoliko puta servis, a skoro svaki Ramosov servis je bio drama za sebe. No, uspeo je da pobedi i to je najbitnije.

Što se Kolšrajbera tiče pisali smo da će lagano izaći na kraju sa Sangrenom koji je morao da doputuje iz Hjustona u Monte Karlo u veoma kratkom periodu. Nije imao vremena da se adaptira i aklimatizuje, i to je Nemac maksimalno iskoristio za laganu pobedu. Ta pobeda nikako ne treba biti neki reper, ali svakako može da ulije neku dozu samopouzdanja Kolšrajberu.

Kada je ovaj meč u pitanju ako nas pitate ovo je 50:50 meč. Od početka sezone obojica kubure sa formom, i nikako da uhvate kakav takav ritam. Obojica do sada nisu imali neki zapaženiji rezultat tako da je ovaj meč značajan za obojicu. Razmene bi po pravilu trebale biti duge, jer obojica dobro igraju sa osnovne linije. Servis ne bi trebao da ima veliku ulogu tako da ko bude namentnuo svoj ritam taj će verovatno i pobediti. Sumnjamo u to da će bilo ko od ove dvojice pobediti ubedljivo tako da je iz tog razloga over najbolja opcija za ovaj meč.

Predlog: Više od 22,5 gemova 1,80 (21,5 1,58 sigurnija opcija)

Napominjemo samo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje