utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 2. Februar

Prvo kolo ATP turnira u Monpeljeu donosi domaći derbi između Rišara Gaskea i Uga Umbera. Prema kladionicama, favorit za prolaz u narednu rundu je Umber sa kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Kladionice su slično kao u Australiji veliku ulogu favorita dali Umberu. Ko je pratio naše predloge sa Australijan opena mi smo na startu turnira rekli da bi Gaske bez problema mogao da iznenadi Umbera i to se i dogodilo. Tada je Umber bio favorit sa kvotom 1,25, a sada su se izgleda opametili, ali ne dovoljno ako nas pitate.

Ovaj turnir u Monpeljeu je bez ikakve sumnje omiljeni Rišara Gaskea. Za svojih devet nastupa na ovom turniru Gaske je samo jednom ispao u prvom kolu i to u debitantskoj sezoni, davne 2010. godine. Od tad pa na ovamo Gaske je odigrao šest finala u Monpeljeu od kojih je osvojio tri. Ovo se mora uzeti u obzir i onda se može postaviti pitanje da li su kvote postavljene kako treba i šta je to do sada Umber radio da bi kvote bile ovakve kakve jesu.

E sad, mi smo ovde ipak za opciju over gemovi. Standardno očekujemo da Gaske radi dobar posao na svom omiljenom turniru. Bez obzira dal dobio, ili izgubio verujemo da će dati svoj maksimum i u takvim okolnostima trebao bi biti egal. Sa druge strane, očekujemo i od Umbera da odigra mnogo bolje nego u Australiji, a i uslovi mu sigurno mnovo više pašu od onih u Australiji. Dvoranski uslovi u Francuskoj su oduvek bili brzi to će mu pomoći kod servisa.

Dva Francuza u Francuskoj, očekujemo veliku borbu i over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje