četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 21. Septembar

Iako je danas ponuda generalno dobro nije bilo u planu da se bilo šta igra. Ipak, jedan par nam je zapao za oko koji prosto moramo da ispratimo, pa šta bude.

U pitanju je meč sa turnira u Mecu, a snage će odmeriti sunarodnici Igo Umber i Benjamin Bonci. Kladionice ovde nemaju favorita, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Baš težak meč za prognozu, no mi idemo u smeru Umbera. Mlađi Francuz igra najgoru sezonu u svojoj karijeri. Neverovatno je koliko talenta ima ovaj momak, ali forma je bila toliko loša da je eto ponekad morao da igra i čelendžere. Ipak, raduje njegovap prethodna nedelja, jer je osvojio čelendžer u Renu. Istina, bilo je tu umora i nije bilo sve tako bajno kao što rezultati govore, ali pobede se samo pišu.

Bonci sa druge strane igra sezonu karijere. Jedno vreme je harao po čelendžer turnirira, a veliki problem mu je bio ATP scena. Nikako nije uspeo da probije tu psihološku barijeru zvana prvo kolo ATP turnira. No, na kraju je uspeo i može se reći da se pojavio na gotovo svim najjačim turnirima. Imao je neku konstantu, ali moje neko mišljenje je da mu usled svih tih sjajni rezultata sada sledi pad. To nagoveštava i ovaj Dejvis kup koji se igrao prethodnog vikenda. Bonci je imao tri poraza iz isto toliko mečeva, a protivnicu nisu bili ništa jači od Umbera.

Još jedna stvar koja je po našem mišljenju je bitna jeste da je Umber rođen u Mecu. Dakle, ovo je njegov kraj i za očekivati je da će ga bodriti njegovi. To po nekom nepisanom pravilu iz tenisera izvuče maksimum.

Umber činjenica jeste osvojio čelendžer prethodne nedelje i naigrao se tenis. No, organizatori su imali razumevanja i nisu slučajno stavili njegov prvi meč tek u sredu.
Momentum je na njegovoj strani i mi ćemo mu ukazati poverenje iako će verovatno biti drame.

Predlog za klađenje: Pobeda Umbera 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje