petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kolumbijci nastavljaju sa neefikasnim duelima?

Ekipe America De Cali i Deportes Tolima sastaće se večeras, od 1 sata i 10 minuta nakon ponoći, a reč je o utakmici 13. kola kolumbijske Primere A (Clausura).

Posle dvanaest odigranih kola America De Cali se nalazi na 4. poziciji sa 20 bodova, dok na svom kontu ima skor od 5 pobeda, 5 remija i 2 poraza.

Deportes Tolima je osvojio samo 12 poena, ostvarivši 2 pobede, 6 remija i 4 poraza, zbog čega na ovo gostovanje stiže kao 15. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: America De Cali – Deportes Tolima (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama, tačnije onim odigranih u periodu od jula 2019. do marta 2022. godine, možemo da primetimo da ni America ni Deportes nisu bili preterano efikasni. Na svakom od tih mečeva smo videli od 1 do 2 gola, dok se nijednom nisu zatresle obe mreže, te su svih 7 puta bili dobitni sledeći tipovi – “NG“ (1,70), “0-2“ (1,55) i “1-2“ (1,83). Hoće li tako biti i večeras?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje