petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 24. Februar

U okviru drugog kola turnira u francuskom Monpeljeu snage će odmeriti domaći teniser Ugo Umber i Holanđanin Talon Griekspor. Veliki favorit u ovom meču je Umer čija se pobeda plaća kvotom 1,20, a margina na gemove je postavljena na 21,5.

Umber jeste favorit, ali ne ovoliki kako ga kladionice predstavljaju. Mišljenja smo da bi Griekspor mogao danas da napravi dosta problema mladom Francuzu, jer su ovo uslovu u kojima se on najbolje snalazi. Holanđanin je bez problema prošao kvalifikacije, a onda je u prvom kolu dobio Amerikanca Đirona sa 2:1. Bio je dosta bolji igrač u tom meču, i da je bio malo prisebniji dobio bi to sa 2:0. No, kvalitet je na kraju izašao na videlo pa se pobeda nije dovodila u pitanje.

Umberovu formu ne možemo oceniti, jer zaista ima malo odigranih mečeva. Generalno gledano on igra dobro u dvoranskim uslovima, ali prva partija protiv Gomboša nije oduševila. Slovak je u drugom setu imao veliku prednost, ali je sklon oscilacijama, što je Umber znao da iskoristi.

Ovde će se sve svesti na servis i ulazak Griekspora u meč. Moramo priznati i reći da mu je početak meča jako loš. Potrebno mu je malo vremena da pronađe ritam, ali kad ga pronađe onda je odličan.

Postavlja se pitanje koju opciju odabrati? Da li igrati over gemove, ili da Griekspor pokrije hendikep od 4,5 gemova koji je za dvoranske uslove baš veliki. Mi smo se ipak odlučili za over gemove, jer ovo je ipak dvorana, a Umber nije poznat kao igrač koji ima dobar ritern, i koji razbija svoje protivnike. Samo je potrebno da Griekspor ima dobar ulazak u meč i solidan procenat ubačenog prvog servisa. Dobra stvar kod ove margine je činjenica da jedan produžet set maltene donosi over.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,80
Opcija 2: Griekspor ne gubi sa 5 i više gemova razlike 1,75

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje