četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja nam donosi tip kvote 6,30!

Fudbaleri Brentforda i Sheffield Wednesdaya sastaće se ove srede, sa početkom od tačno 20 časova, u okviru 32. kola engleskog Championshipa.

Brentford na ovu utakmicu stiže kao 2. tim na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone ostvario 16 pobeda, 9 remija i 6 poraza i tako osvojio 57 bodova, isto kao i trećeplasirani Watford, ali 7 manje od vodećeg Norwicha. Trebalo bi napomenuti i to da se ekipa nalazi u crvenoj seriji, jer su poraženi u svakom od poslednja 3 kola, protiv Barnsleya, QPR-a i Coventrya.

Sa druge strane, Sheffield Wednesday se i dalje nalazi na dnu tabele, tačnije na pretposlednjoj, 23. poziciji gde ima 28 bodova i skor od 9 pobeda, 7 remija i 14 poraza. Iako bi prema tom skoru trebalo da budu nekoliko poena iznad zone za ispadanje, oduzimanje 6 bodova na početku sezone im je zadalo dosta problema.

Međusobne utakmice: Brentford – Sheffield Wednesday (www.flashscore.com)

Najzanimljivija stvar u vezi ove dve ekipe jesu upravo njihove međusobno odigrane utakmice, jer rezultati sa istih apsolutno podsećaju na popularni “3 za 3“. Naime, Brentford i Sheffield Wednesday su razmenili po 3 boda u sezonama 2017-18, 2018-19 i 2019-20, svaki put u korist domaćeg tima, a jednom i uz veliki prelaz. S obzirom na to da su prva 3 boda iz sezone 2020-21 pripala gostujućoj ekipi – Brentfordu, danas svakako vredi pokušati sa pobedom Sheffield Wednesdaya. Ipak, savetujemo oprez jer su su bodovi preko potrebni i jednom i drugom timu.

Tip “2“ se plaća fantastičnom kvotom 6,30, dok se za duplu šansu “X2“ nudi kvota 2,40. Kao zanimljiva opcija se nameće i tip “G1+“ po kvoti 1,70 jer je odbrana Brentforda zaista katastrofalna.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Pete Linforth from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje