utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SUBOTA 13. JUN

Danas konačno počinje Adria Tur, i to će biti turnir na koji ćemo mi obratiti pažnju u narednih par dana. Turnir je osmišljen kao neki vid egzibicije i sve je humanitaranog karaktera. Ovo je veoma važno, jer igrači neće biti toliko takmičarski nastrojeni, a mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Sistem takmičenja je takav da će svi igrači igrati jedni protiv drugih, tj Roud Robin sistem. Iz grupa idu dva najbolja, a kasnije se igraju polufinala i finale. Mečevi se igraju na dva dobijena seta, ali se igra do četiri gema.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Novak Đoković i Viktor Troicki. Suludo je pričati o tome ko je ovde favorit, ali bez obzira na to mišljenja smo da će ovaj meč biti pre svega zabavan. Ko je iole pratio dešavanja oko Adria Tura mogao je da vidi da Novak Đoković pokušava pre svega da zabavi publiku, i nema sumnje da će mečevi protiv njegovi sunarodnika biti pre svega zabavni. Kladionice su postavile marginu od 11,5 gemova što je prenisko ako nas pitate. Viktor Troicki kakav god da je, ima solidnu servu, i u ovom kratkom formatu meča može da se igra dobar tenis pa i protiv prvog tenisera sveta.

Opšte je poznato da su Viktor i Novak dobri prijatelji, odlično se poznaju, pa imamo neko razmišljanje da će sve biti zabava.

Ova margina se probija čak i ako Novak napravi po brejk u oba seta, a da bi ga pobedio još ubedljivije Viktor mora da odigra baš učajno u šta mi iskreno sumnjamo.

Predlog za klađenje: Više od 11,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje