petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Subota 6. Mart

U okviru polufinala turnira Roterdamu snage će odmeriti Borna Ćorić i Marton Fučovič. Kladionice su za favorita postavile Ćorića. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,65, a margina na gemove je postavljena na 22,5 gemova.

Ako nas pitate mi ovde vidimo određeni value u kvoto Fučoviča. Mađar igra zaista sjajno ove nedelje, i čini se da je iz meča u meč sve bolji. Zbog nešto lošojeg ranka on je morao da igra i kvalifiakcije, ali ih je prošao bez većih problema. Na putu ka polufinalu redom su padali Rinderkneč, Erber, Opelka, Fokina i Pol. Na papiru ne tako sjajna imena, ali način na koji je Fičovič dolazio do pobeda je bio više nego impresivan.

Što se Ćorića tiče beleži pobede, ali ko gleda njegove mečeve zna da nije tako bajno. U prvom kolu je dobio domaćeg igrača Vanšlupa posle velike borbe. Bio je to meč u kojem je Ćorić bio veliki favorit, a dobio je kroz dva tesna seta. Nakon toga dobija Lajovića lagano, a posle toga meč protiv Nišikorija koji nas je i naveo da tipujemo kontra njega danas. Japanac je u većem delu meča bio bolji igrač, no po ko zna koji put ga je izdala fizička sprema. Japanac se vratio tenisu posle duge pauze, i očigledno je da mu treba vremena da se vrati u stari ritam. Ćorić, kao jedan do spremnijih igrača na ATP turu je to znao da iskoristi i na kraju odnese pobedu.

Fučovič je po stilu igre sličan Nišikoriju i mi tu vidimo našu šansu. Ovaj centralni teren u Roterdamu je mnogo izgubio na brzini, pa očekujemo mnogo dugih razmena. Sa Ćorićem se svakako može igrati,a Fučovič usled svih ovih pobeda svakako ima samopouzdanja da izađe na megan Ćoriću.

Predlog za klađenje: Fučovič ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,72

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje