petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 11. Maj

Drugo kolo mastersa u Rimu donosi duel između Novaka Đokovića i Tejlora Frica. Đoković je kao prvi igrač svet favorit protiv 98% procenata igrača na ATP turu, pa je takav slučaj i danas, a margina za gemove je postavljena na 20,5.

Đoković je prošao kroz jako težak period. Prethodnih mesec i po dana nisu bili dobri za njega, ali polako se približava Rolan Garos i treba se podizati forma. Svi smo svedoci na velika trojka i te tako takzizira sa odabirom turnira i da su najvažniji grend slemovi.

Đoković je bio loš u Monte Karlu, loš je bio u Beogradu, a svesno je preskočio Madrid, jer ga publika tamo realno ne voli. Ipak, ovde u Rimu je kao domaći, jer ovde ga publika zaista voli. Novak perfektno govori italijanski jezik i realno gledano treba očekivati jedan dobar turnir za njega.

Današnji protivnik je idealan za njega. Fric je igrač koji ga jeste namučio u Melburnu, ali na šljaci se Amerikanac oseća kao riba na suvom. Ova šljaka u Rimu je duplo sporija od one u Madridu i svi oni serveri koji su igrali dobro u Madridu vrlo verovatno neće igrati dobro u Rimu. Ukoliko Novak upasivi servis protivnika, uradiće više od pola posla, jer je u relijima dosta bolji igrač.

Brejk po setu je više nego realan scenario i treba iskoristiti ove margine dok Novak nije počeo da ređa pobede.

Predlog za klađenje: Manje od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje