subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 2. Maj

Četvrtfinale mastersa u Madridu donosi duel između Egipćanke Maraje Šarif i Beloruskinje Arine Sabalenke. Favorit prema kladionicama, naravno Sabalenka sa kvotom 1,10 dok je margina za gemove postavljena na 19,5.

Kao što se da primetiti ceo turnir u Madridu je poprilično overaški. Uslovi su zaista brzi i nezgodni, te ovi rezultati nikako nisu iznenađujući. Ipak, mi ovde moramo da se okušamo sa underom, jer smo gledali jučerašnji meč Šarif protiv Mertens i imali smo šta i da vidimo.
Bio je to meč koji je trajao skoro tri sata. Veliko mučenje, sa mnogo brejk lopti. Zbirno viđeno je 29 brejk lopti i 15 brejkova. Što je mnogo mnogo je, čak i za ženski tenis.
Šarif je imala koreknte procente ubaćenog prvog servisa, ali njen stil igre je katastrofalan. Puka defanziva i čekanje greške. Na njenu sreću Mertens gaji isti stil pa je manje lošija pobedila.

Danas joj neće biti lako, jer joj je protivnica jedna od najagresivnijih igračica na WTA turu. Sabalenka ove sezone igra veoma dobar tenis. Jeste da ume da uđe u seriju grešaka, ali usled ovih silinih pobeda došlo je do samopouzdanja pa su te serije grešaka manje i kraće.
Ono na šta mi idemo jeste snaga. Sve će ovde zavisiti od Sabalenke i samo treba da bude precizna. Šerif je imala stvarno naporan meč, plasman u četvrtfinale jednog mastersa je za nju veliki uspeh i ovde može lagano da izgubi.

Možda nas navlače, jer je margina malo više, no ovo mora da se proba. Barem na osnovu viđenog. Ova margina dozvoljava brejk po setu, a mi smo mišljenja da će biti ubedljivije.

Predlog za klađenje: Manje od 19,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje