petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – UTORAK 24. NOVEMBAR

Da, oni najjači turniri možda jesu gotovi, ali uvek ima i čelendžera. I na tim turnirima se može uhvatiti određeni value tip, i to je upravo slučaj sa današnjim mečom. Meč koji nam je zapao za oko odigraće se na čelendžer u Limi, a snage će odmeriti Andrej Martin i Alehandro Tabilo. Kladionice su postavile egal kvote, i to je greška ako nas pitate.

Ponovo kladionice precenjuju jednog tenisera, a to je ovde Martin. Svakako da je u dobroj formi usled ovih pobeda, ali hajde da pogledamo koga je to pobedio Martin u Gvajakilu.

– Roberto Omega Toledo 290. teniser na svetu
– Marselo Tomas Barios 277. teniser na svetu
– Sebastian Baez 316. teniser na svetu
– Džesper De Jong 305. teniser sveta
– Francisko Ćerundolo 162. teniser sveta i poraz

Iz ovoga se može zaključiti da je Martin igrao baš protiv očajnih tenisera. Iako rank na čelendžer nivou ne mora mnogo da znači, ipak kada igrate sa igračem koji nije ni u prvih 250 normalno je da ste favorit. Martin je to sjajno iskoristio, ali kada je došao na nešto „tvrđe“ usledio je poraz. Kladionice očigledno ne gledaju rank igrača koje je pobedio i ja tu vidim value, jer je Tabilo jači igrač i od ovog Ćerundola koji je dobio Martina.

Tabilo je imao neku pauzu, ali on kada igra čelendžere on igra one jake. Uporedite samo njegove protivnike na čelendžerima koje je igrao i sve će biti jasno.

Da se mi pitamo ovde bi kvota bila 1,60 na Tabila tako da očigledno postoji vaule i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Pobeda Tabila 1,82

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje